Soru: Sunucuyu sipariş ettikten sonra kaç saat içerisinde aktif olur ? Cevap: Sunucunuz siparişinizin onaylanmasının ardından Data Center yoğunluk durumuna göre 8 ila 30 saat arasında size teslim edilir.
Soru: Sunucumuzun ilk güvenlik yamaları ve update işlemlerini sağlıyor musunuz ? Cevap: Evet. Sunucunuzun açılmasının ardından bazı güvenlik yamaları FDCTurkey tarafından yapılmaktadır. Ör: Kernel güncellenmesi(grsec), İşletim Sistemi güncellemesi, Web server için mod_security ve mod_dosevasive ayrica isteğe bağlı olarak APF + BFD, Kiss ve/veya tümü tarafımızdan yapılmaktadır. Sunucunuz kullanıma hazır halde size teslim edilmektedir.
Soru: Extra IP adresleri için ücret ödemem gerekiyor mu ? Cevap: Hayır, kesinlikle extra IP adresleri için ek ücret talep etmiyoruz. Standart olarak her sunucunun 60 adet ilk etapta IP adresi hakkı mevcuttur. Daha sonra bu IP adreslerinin %80 kullanımı durumunda diğer eklenecek IP adresleri için ek ücret talep edilmemektedir. Kullanacağınız IP adreslerinin tümü ücretsizdir.
Burda soylenenler, yani guvenlik onlemi falan, paylaşımlı sunucularda da gecerli mi? yani soylemek istedigim guvenlik onlemi var mı? ya da siz mi sonradan kurcaksunuz. Bir de alacagım VPS dosya barıncak burda. Mesela ben oyun gondercem baskaları bunu download edecek ? bu bi sorun teskil eder mi ???????
Güvenlik işlemleri tüm sunucular için uygulanıyor. VPS veya Dedicated sunucu olması güvenliği az veya daha çok yapacağımız anlamına gelmiyor. Tüm sunucularda standart olarak güvenlik ayarları yapılmaktadır. Ayrıca sunucunuzun kapasitesine göre dosya download ve upload işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bir VPS sunucuda anlık 1000 tekil hiti olan bir web sitesi barındırmanız pek de kolay olmayacaktır. Bu yüzden kullanımınıza göre sunucu tercihinizi iyi yapmanızı öneriyoruz.
Son Düzenleme Batu tarafından 06-09-2006 03:05 PM de yapıldı..
Evet. Sunucunuzun açılmasının ardından bazı güvenlik yamaları FDCTurkey tarafından yapılmaktadır. Ör: Kernel güncellenmesi(grsec), İşletim Sistemi güncellemesi, Web server için mod_security ve mod_dosevasive ayrica isteğe bağlı olarak APF + BFD, Kiss ve/veya tümü tarafımızdan yapılmaktadır. Sunucunuz kullanıma hazır halde size teslim edilmektedir.